Etiket Sonuçları: Didim

May

Öğrencilerimizin 23 Nisan Coşkusu

May

21/03/2021 Pazar günü Kızılay Kan Alım araçları ile Pazar yerinde düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına 72 kan dostu destek olmuştu.

Aydın Kızılay Kan Merkezi Müdürü Sayın Dr. Rıdvan ŞENOL, Yalıköy de düzenlen Kan Bağış Kampanyasındaki  çalışmalarından dolayı  okul Müdürümüz Özgür Şedele'yi ziyaret ederek Teşekkür Belgesini  Takdim Etmiştir

Nis

Yine Yeni Yeniden Projesinde Vantrolog Burak Parlı öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize Geri dönüşüm hakkında farkındalık yaratarak  eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Açıklamalı İYEP Uygulama Takvimi yayınlanmıştır

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Açıklamalı İYEP Uygulama Takvimi için TIKLAYINIZ

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda coşku ile kutlandı. Okulumuz Sınıf ÖğretmeniSongül Arslan yönetiminde hazırlanan programda öğrenciler hazırladıkları etkinlikleri sergileyerek büyük beğeni topladı. İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında Okulöncesi kategorisinde İlçe 2. si olan öğrencimiz Elif ÖVET   Okul Müdürü Özgür ŞEDELE   tarafından ödüllendirildi.

Aklımla Oynuyorum   e Twinning Projesi Proje Müziği  hazırlandı. Beğenilerinize sunulur

Aklımla Oynuyorum e Twiining projesi kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Müjgan Yıldız rehberliğinde Dama zeka oyunu çevrimiçi olarak öğrenip evde kendi damalarını yapıp oynadılar.

Kas

Okulumuz 4-B sınıf öğretmeni Müjgan YILDIZ   e Twinning projeleri çalışmalarına devam ediyor. Kendisini ve öğrencilerini tebrik ediyor , kolaylıklar diliyoruz .  Okul idaresi ve Yalıköy İlkokulunun tüm paydaşları çalışmalarında  öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olacak  ve destekleyecektir.BAŞARILAR...

Kas