AYDIN / DİDİM - Yalıköy İlkokulu

Etiket Sonuçları: e Twinning

Haz

Yine Yeniden e Twinning Projesinde Müjgan Yıldız rehberliğinde 4-B sınıfı öğrencileri Atık Malzemeler Oyuncağa  Dönüştürdü

May

Yine Yeni Yeniden e Twinning Projesi Kapsamında Atık Malzemelerden Süs yaparak geri dönüşüme dikkat çektik

Nis

Yine Yeni Yeniden Projesinde Vantrolog Burak Parlı öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize Geri dönüşüm hakkında farkındalık yaratarak  eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.

Mrt

Aklımla Oynuyorum   e Twinning Projesi Proje Müziği  hazırlandı. Beğenilerinize sunulur

Mrt

Aklımla Oynuyorum e Twiining projesi kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Müjgan Yıldız rehberliğinde Dama zeka oyunu çevrimiçi olarak öğrenip evde kendi damalarını yapıp oynadılar.

Kas

Okulumuz 4-B sınıf öğretmeni Müjgan YILDIZ   e Twinning projeleri çalışmalarına devam ediyor. Kendisini ve öğrencilerini tebrik ediyor , kolaylıklar diliyoruz .  Okul idaresi ve Yalıköy İlkokulunun tüm paydaşları çalışmalarında  öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olacak  ve destekleyecektir.BAŞARILAR...