Etiket Sonuçları: müjgan yıldız

Haz

Yine Yeniden e Twinning Projesinde Müjgan Yıldız rehberliğinde 4-B sınıfı öğrencileri Atık Malzemeler Oyuncağa  Dönüştürdü

Nis

Yine Yeni Yeniden Projesinde Vantrolog Burak Parlı öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize Geri dönüşüm hakkında farkındalık yaratarak  eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.

Ayda 1 Gün 1 Saat e Twinning Projesinde Güvenli İnternet Kullanımı ve Aile Konulu Slogan Çalışması yapıldı. Öğretmenleri Müjgan Yıldız rehberliğinde konu hakknda bilgi sahibi olan 4-B sınıfı öğrencileri konu ile ilgili sloganlarını oluşturarak  farkındalık yarattılar

Aklımla Oynuyorum e Twiining projesi kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Müjgan Yıldız rehberliğinde Dama zeka oyunu çevrimiçi olarak öğrenip evde kendi damalarını yapıp oynadılar.

Kas

Okulumuz 4-B sınıf öğretmeni Müjgan YILDIZ   e Twinning projeleri çalışmalarına devam ediyor. Kendisini ve öğrencilerini tebrik ediyor , kolaylıklar diliyoruz .  Okul idaresi ve Yalıköy İlkokulunun tüm paydaşları çalışmalarında  öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olacak  ve destekleyecektir.BAŞARILAR...