Ekm

1- B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Müjgan YILDIZ rehberliğinde "Okulda İlk Gün" yazısını boyayıp  İlk etkinlikleriye merhaba dediler.

Ekm

1. sınıf öğrenci ve öğretmenleri için akıllı tahtalara daha düzenli yazmalarını sağlayacak klavuz çizgili  yapıştırmalar hazırlandı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şakir Sait ÜSTÜNDAĞ başkanlığında zoom üzerinden yeni Eğitim Öğretim yılı konulu toplantı düzenlendi. Tüm Okul Müdürlerinin katılımı ile yapılan toplantıda değerlendirmeler yapıldı.Covid 19 önlemleri ile bilgiler verildi.

Ekm

Öğrencilerimize kavuştuk. Yüz yüz eğitime hep birlikte merhaba dedik.

Ekm

2021/2022 Eğitim -Öğretim yılı 6 Eylül Pazartesi günü başladı. Yeni eğitim-öğretim yılımızda başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere  velilerimize sağlıklı ,huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşıyor ve her yönüyle yepyeni bir başlangıca hep beraber merhaba diyoruz. 2021/2022 Eğitim-Öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçirilmesi en büyük arzumuz.

Ekm

Okulumuz tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak öğrencilerimizi bekliyor.Temizlik,hijyen,maske,mesafeye dair tüm tedbirlerimiz alınmıştır.Tüm öğretmenlerimiz en az ikişer doz aşılarını tamamlamıştır.Öğrencilerimiz okulda güvende olacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz sizleri bekliyoruz:)

Yalıköy İlkokulu olarak Covid 19 önlemlerimizi aldık. Sağlıklı günler dileriz.

Ekm

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası Kovid-19 önlemleri ile başladı.Yeni öğrencilerimiz ve velilerimizin heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Bizlerde yeni başlayan öğrencilerimize, eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google

Ekm

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına 31 Ağustos 2021'de gerçekleşen Öğretmenler Kurulu toplantısıyla başladı.

Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimize iyi bir eğitim yılı olmasını temenni ederiz.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah OKUMUŞ çevrimiçi yapılan toplantıda İl genelinde görev yapan ilkokul müdürleri ile bir araya geldi

Eyl

Anasınıfı ve 1. Sınıf Öğrencilerimizin Sınıf ve Öğretmenleri Kura İle Belirlendi. Pandemi koşullarına uygun olarak düzenlenen kura çekimine velilerimiz katılım sağladılar.

Eyl

Arkadaş tatil kitabı öğrencilerimize  dağıtılmıştır.

Eyl

Okulumuz Kompanzasyon panosunun Aydın İl Milli Müdürlüğünce onarımı yapılmıştır.

Eyl

Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2021/2022 eğitim öğretim yılında ücretsiz ders kitapları ile ilgili yazısı tüm okul/kurumlarımıza gönderilmiştir.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı için bugün karnelerimizi dağıttık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz

Haz

2 A sınıfı Türkçe ders kitabındaki "Bardaktan Telefon Yapma"metnini, etkinliği yaparak işlediler.Öğretmenimize  ve  öğrencilerine  teşekkür  ediyoruz.