Haz

Anasınıfı A öğrencileri canlı derslerinde Toplama işelemini kavramak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haz

Arınlar Varsa Yarınlar Var Projesine  dahil olan 4-A ve 4- B sınıfı öğrencileri 20 Mayıs Arılar Gününde  görsel etkinlikler yaptılar.

Haz

1- A Sınıfı öğrencileri 19 Mayıs Geçlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde görsel çalışmalr hazırladılar.

Haz

4- A sınıfı öğrencileri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde   uzaktan Görsel Sanatlar canlı dersinde resimlerini günün anlam ve önemi ile ilgili resim yaptılar

Haz

Anasınıfı sabah grubu öğrencileri canlı derslerde sanat etkinliklerini mutlulukla yapıyorlar.

Haz

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencileri atıkl malzemelerden robotlar yaptılar.

Haz

Didim Tema ile ortaklaşa yürüttüğümüz Arılar Varsa Yarınlar Var projesi Eğitimine katıldık. Okulumuz 4 B sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Müjgan YILDIZ ve Didim Tema Sorumlusu Salih BOZKURT rehberliğinde Arı isimleri , Günde Kaç Çiçeğe Konar ?, Kokuları nasıl ayırt eder ?  , Nasıl iletişim kurarlar  ? , Bir çiçeğin yerini nasıl bulurlar ? , Doğadaki tüm  canlılar için çok önemli görevi neydi ?  gibi konularda bilgi sahibi oldular ,sorularına  cevap buldular. Emeği geçen  Didim Tema Sorumlusu Salih BOZKURT ve  Müjgan YILDIZ öğretmenlerime teşekkür ederim.Arıların doğadaki ve insan yaşamındaki önemi konusunda bilgi edinene tüm Öğrencilerimi tebrik ediyorum.

Haz

1-A sınıfı öğrencileri  öğretmenleri rehberliğinde çimlenme deneyi yaptılar.

Haz

Okulumuz Öğrencileri  Anneler Günü nedeniyle birçok sürpriz ile Annelerini mutlu etmeyi başardı. Anneler Gününüz kutlu olsun.

Haz

Anasınıfı A şubesi öğrencileri canlı derslerine devam ediyor. öğretmenleri gözetiminde sayılarla ilgili etkinlik yapıyorlar

Haz

2 B sınıfı öğrencileri kendi  tasarladıkları saatlerde ; saati öğreniyorlar.

Haz

Anasınıfı A şubesi öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde sanatsal etkinliklere canlı derste devam ediyor

Haz

Yine Yeniden e Twinning Projesinde Müjgan Yıldız rehberliğinde 4-B sınıfı öğrencileri Atık Malzemeler Oyuncağa  Dönüştürdü