AYDIN / DİDİM - Yalıköy İlkokulu

Mrt

3-C Sınıfı Canlı ve Cansız Varlıklar  Dersi  Sonrası okulumuz bahçesinde ellerinde büyüteçlerle inceleme yaptılar. Doğada karşımıza çıkan bitki , hayvan ve cansız varlıkları   yakından incelediler.

Mrt

Kitap içerisinde yeni dünyalar taşır...

Okuyarak güzelleşen bir dünya için 29 Mart-4 Nisan Kütüphane Haftası kutlu olsun!

Okulumuz 3-C Sınıfı öğrencileri Kütüphane Haftasına dikkat çekmek için kodlama çalışması yaptılar.

3- C sınıfı öğrencileri Orman Haftası nedeniyle  kodlama çalışması yaptılar

Mrt

Aklımla Oynuyorum  e Twinning Projesi  Kapsamında Reversi zeka Oyunu öğrenilip oynandı.

Mrt

Müjgan YILDIZ öğretmenimiz  4-B sınıfı öğrencileriyle dahil oldukları yeni e Twinning projesi olan " Yine Yeni Yeniden" isimli projenin okul tanıtımını yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize projelerinde başarılar diliyoruz. Geri Dönüşüm  konulu bu projenin tüm öğretmenlere ve öğrencilerimize bu konuda katkı sağlayacağından eminiz.

Yine Yeni Yeniden e Twinning Projesi kapsamında  Afiş ve Logo Çalışması Yapıldı

Mrt

Yine Yeni Yeniden adlı e Twinning projesi kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri , öğretmenleri Müjgan YILDIZ rehberliğinde Word Art Web 2.0 aracını kullanarak kendi Kelime Bulutu çalışmalarını yaptılar.

Mrt

Aklımla Oynuyorum e Twinning Projesinde 4-B sınıfı öğrencilerimiz Öğretmenleri Müjgan YILDIZ rehberliğinde  Sevgi ve Saygı konulu resim ve şiir çalışması yaptılar.

Mrt

Ayda 1 Gün 1 Saat pojesinde  ortak ürünlerden akrostiş şiiri yazma görevind A harfi okulumuz 4-B sınıfı öğrencilerinin. Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz  ortak ürüne katkı sundular.

Mrt

Aklımla Oynuyorum projesinde 4-B sınıfı öğrencileri Mangala oyununu öğrenip oynadılar.

Mrt

Öğrencilerimizin ders içinde aktif olmalarını ve öğrenme faaliyetlerine severek katılmalarını sağlamak amacıyla işlediğimiz konularla ilgili oyunlar oynuyoruz. Ritmik saymalarla ilgili oynadığımız bardaktan kule yapma oyunuyla hem eğlendiler hem de ritmik saymalarını hızlandırdılar.

Mrt

Okulumuzda  değişim ihtiyacı olan çatlak camlar  değiştirldi

Mrt

Didim İlçe Kaymakamı Halil Avşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Üstündağ ;Okulumuzu ziyaret ederek eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldılar. Didim İlçe Kaymakamı Halil Avşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Üstündağ, öğretmenlerimizle tanıştılar ve sohbet ettiler. Sınıf ortamında öğrencilerle görüştüler, onların yaptıkları çalışmaları izlediler. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

21/03/2021 Pazar günü Kızılay Kan Alım araçları ile Pazar yerinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.Gönüllü Kan Bağışı Kampanyasına 72 Kan dostu destek oldu. Kan Bağışı kampanyasına destek olan tüm velilerimiz Teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda günlük temizlik ve Hijyen çalışmaları yapılırken , Her Çarşamba gününde ise  Genel temizlik ve Hijyen uygulması yapılmaktadır.