21/03/2021 Pazar Günü Yalıköy Mahallesinde yapılacak olan Kan bağışı kampanyası öncesinde sınıflarımızda Kan Bağışı ve Kızılay hakkında bilgiler verildi. kan bağışı davetiyeleri dağıtılarak velilere ulaştırıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen " Şehide Vefa " konulu resim yarışmasına katılım sağlandı.

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz  tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü  Çalışmaları

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle okul girişimize Anasınıfı öğretmenimiz Vildan TARHAN tarafından  Pano oluşturuldu.

4-B sınıf öğretmenimiz Müjgan YILDIZ tarafından yürütülen SORUMLUYUZ adlı e Twinning projesinde nesli tükenmekte olan hayvanlar hakkında araştırma ve çalışmalar yapıldı. Okulumuz öğrencileri tarafından             thinglink Web 2.0 aracı  kullanılarak Panda ile ilgili çalışmalar bilgilendirme ve çalışmalar  yapıldı.

3-B sınıfı öğrencileri zaman kavramını kendi yaptıkları model saatler üzerinde öğreniyorlar

Tema ve Yalıköy İlkokulu işbiliğinde gerçekleştirilen  "Arılar Varsa Yarınlar Var" projesinde görev alan 4-A sınıfı  öğrencilerine Temadan Hediye var.Kadriye Tunç öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda coşku ile kutlandı. Okulumuz Sınıf ÖğretmeniSongül Arslan yönetiminde hazırlanan programda öğrenciler hazırladıkları etkinlikleri sergileyerek büyük beğeni topladı. İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında Okulöncesi kategorisinde İlçe 2. si olan öğrencimiz Elif ÖVET   Okul Müdürü Özgür ŞEDELE   tarafından ödüllendirildi.

Aklımla Oynuyorum   e Twinning Projesi Proje Müziği  hazırlandı. Beğenilerinize sunulur

Ayda 1 Gün 1 Saat e Twinning Projesinde Güvenli İnternet Kullanımı ve Aile Konulu Slogan Çalışması yapıldı. Öğretmenleri Müjgan Yıldız rehberliğinde konu hakknda bilgi sahibi olan 4-B sınıfı öğrencileri konu ile ilgili sloganlarını oluşturarak  farkındalık yarattılar

Aklımla Oynuyorum e Twiining projesi kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Müjgan Yıldız rehberliğinde Dama zeka oyunu çevrimiçi olarak öğrenip evde kendi damalarını yapıp oynadılar.

3- B sınıfı öğrencileri  görseller yardımı ile  eğlenerek noktalama işaretlerini öğreniyorlar.

Okulumuzda ;  öğretmenler odası , veli görüşme köşesi, sınııf ve koridorlarımızda yer alan tüm koltuk . bank , sandalye ve puflar yıkatılarak hijyenik hale getirildi.

1-7 Mart Tarihleri Arasında Kutlanan Yeşilay Haftası, Okulumuzda Kadriye TUNÇ öğretmenimiz ve öğrencilerinin hazırladığı Programla kutlandı.

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri  kesirler konusunda bütün yarim çeyrek kavramlarını öğrendiler. Getirilen  elmalar sayesinde somut bir şekilde konuyu öğrenen öğrenciler daha sonra elmaları yediler.