Okulumuz Anasınıfı öğrencilerinin sağlıklı suya erişimi için kullanılmakta olan  olan su arıtma sistemi yenisi ile değiştirildi.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüz ve UNICEF işbirliği ile Salih Okumaya Başlıyor Hikaye Seti okulumuz öğrencilerine dağıtıldı.

Kas

Okulumuz 4-B sınıf öğretmeni Müjgan YILDIZ   e Twinning projeleri çalışmalarına devam ediyor. Kendisini ve öğrencilerini tebrik ediyor , kolaylıklar diliyoruz .  Okul idaresi ve Yalıköy İlkokulunun tüm paydaşları çalışmalarında  öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olacak  ve destekleyecektir.BAŞARILAR...

Kas

2020 Kasım Dönemi Mesleki Çalışma Programı; Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Adnan BOYACI'nın konuşması ile başladı.

Saat:10.10'da Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk'un EBA üzerinden açılış konuşmasını  izledik .

Prof. Dr. Ziya Selçuk'un EBA üzerinden açılış konuşmasının tekrarın izlemek için TIKLAYINIZ

Ağu

2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi 1. Yarı Yıl karne dağıtım töreni gerçekleştirildi. 16 gün sürecek ara tatil başladı. 2. Yarı Yıl 6 Şubat 2017 Pazartesi Günü başlayıp 9 Haziran 2017 Cuma Günü sona erecektir.