May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen; Özel ve Resmi Anaokulu öğrencileri arasında "Çocuk Gözüyle 23 Nisan" konulu Resim Yarışmasında Anasınıfı B Şubesi öğrencimiz Elif ÖVET İlçe Birincisi olduğu yarışmanın ödülünü 23 Nisan 2021 günü düzenlenen programda Didim Kaymakamı Sayın Halil  Avşar'dan Aldı  .

May

Bu yıl koronavirüs sebebi ile evlerimizde olsak da, 23 Nisan coşkusunu evlerimizde yaşatıyoruz. Öğrencilerimizin 23 Nisan için hazırladıkları ev dekorları ve videolarını aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz. Tüm öğrencilerimize hazırladıkları videolar ve çektikleri resimler için teşekkür deriz. Güzel bir katılım ile 23 Nisan ev etkinlikleri gerçekleştirdiniz.

May

21/03/2021 Pazar günü Kızılay Kan Alım araçları ile Pazar yerinde düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına 72 kan dostu destek olmuştu.

Aydın Kızılay Kan Merkezi Müdürü Sayın Dr. Rıdvan ŞENOL, Yalıköy de düzenlen Kan Bağış Kampanyasındaki  çalışmalarından dolayı  okul Müdürümüz Özgür Şedele'yi ziyaret ederek Teşekkür Belgesini  Takdim Etmiştir

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen; Özel ve Resmi Anaokulu öğrencileri arasında "Çocuk Gözüyle 23 Nisan" konulu Resim Yarışmasında Anasınıfı B Şubesi öğrencimiz Elif ÖVET İlçe Birincisi olmuştur. Öğrencimizi , öğretmenimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Nis

Yine Yeni Yeniden e Twinning Projesi Kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Müjgan YILDIZ  rehberliğinde  atık malzemelerden Marakas  yaptılar.

Nis

Okulumuz 4- B sınıfı öğrencileri  , öğretmenleri Müjgan YILDIZ  rehberliğinde Yine Yeni Yeniden e Twinning Projesi kapsamında  Tohum Topları  yaptılar.

Nis

1-A sınıfı öğrencileri çimlenme deneyi yaptı. Öğrenciler getirmiş olduğu fasulye ve nohutları pamuğun arasına koydu. Daha sonra sulayarak çimlenmesi için beklemeye başladı. Öğrenciler yapmış oldukları deney sayesinde çimlenme olayının gerçekleşmesi için neler gerektiğini gözlemleyeceklerdir.

Nis

Yine Yeni Yeniden Projesinde Vantrolog Burak Parlı öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize Geri dönüşüm hakkında farkındalık yaratarak  eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.

Nis

1- A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde Uçan Balon adlı metin çalışmasını yaptılar . Metinde geçen uçan balonları sınıflarında yaptılar.

Nis

3-C sınıfı öğrencileri  Canlılar Dünyasında Yolculuk  yapıyor. Bitkilerin yaşam döngüsü konusunda  çimlenme  deneyi yaptılar.

Nis

Anasınıfı B Şubesi Öğrencileri , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı  nedeniyle düzenlenen Resim Yarışması içib birbirinden güzel resimler yaptılar.

Nis

Anasınıfı A şubesi öğrencileri  öğrendikleri sayılarla ilgili yapıştırma çalışması yaptılar. Sayı kadar yuvarlağı sayının karşısına yapıştırarak eşleştirme yapıyorlar.

Nis

İYEP ilkokullarda yetiştirme programı anlamına gelir. 3.  sınıfa devam eden, önceki eğitim öğretim yılları içinde çeşitli nedenlerle Türkçe ve matematik dersi öğretim programlarında yer alan ve İYEP kapsamında belirlenen kazanımları yeterli düzeyde edinemeyen öğrencilerin bu kazanımlara ulaşmalarını sağlamak amacıyla geliştirilen bir programdır.Yapılan değerlendirme sonucu  kazanım eksiklikleri olan öğrenciler okulda düzenlenecek İyep programı ile desteklenecektir.

Nis

Yine Yeni Yeniden e Twinning  Projesinde  4-B sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Müjgan YILDIZ rehberliğinde geri dönüşüm malzemeleriyle  Kalemlik yaparak geri dönüşüme katkı sağladılar .

Nis

Yine Yeni Yeniden e Twinning projesinde 4-B sınıfı öğrencileri öğrencileri Müjgan YILDIZ rehberliğinde  Toony Tool Web 2.0 aracını kullanarak Kuş Yemliği kolaj çalışması yaptılar.